SEZNAMTE SE S WEBKITTY KLIENTY

Magdaléna Boušková: Vrátila jsem se ke svému dětskému snu

Magda Boušková je ostřílená webařka, která se stala mentorkou a svoje zkušenosti předává dál. Je živoucím důkazem toho, že skloubit roli profesionálky, podnikatelky a maminky se dá, byť to není lehké. Začínajícím webařům a webařkám říká věci na rovinu a stejně upřímná byla i během našeho rozhovoru.

Magdalena Boušková - webová mentorka


Jak byste se představila někomu, kdo Vás nezná a neví co děláte?

Jmenuju se Magdaléna Boušková a jsem webová mentorka. Po 8 letech tvorby webů jsem začala webařinu učit a podporovat začínající webaře v rozjetí jejich vlastní webové kariéry.


Kdo jsou Vaši klienti – jak byste je popsala?

Weby učím hlavně ženy, které jsou na rodičovské dovolené a chtějí se dál rozvíjet. Hledají pracovní uplatnění, které by je bavilo, bylo tvořivé, dalo se dělat z domova a zároveň je dobře živilo.


Popíšete mi nejčastější situaci, kdy Vás klienti nejvíce potřebují?

Své studenty provedu celým procesem tvorby malých webů, doslova od A do Z. Tímto to ale nekončí. I po kurzu jim nabízím podporu a spolu s ostatními absolventy jim dávám zpětnou vazbu k jejich webové tvorbě nebo odpovídám na další dotazy, které jim praxe přinesla.


Prozradíte něco z Vašeho soukromého života? Co vás baví?

Bydlím kousek za Prahou, hned za domem mám les a každý den v něm minimálně hodinu strávím. Ale ještě raději objevuji nové turistické trasy ve svém okolí. Taky pořádám akce pro nezadané, mám totiž obrovskou radost, když se někdo díky mě seznámí a zamiluje. ☺


Jak dokážete jako máma sladit práci a rodinu?

Manžel pracuje v zahraničí, a tak jsem převážnou dobu roku sama na děti, dům i psa. Děti ale už chodí do školy a jsou rády i v družině. Taky využívám podporu babiček, mám paní na úklid a někdy i virtuální asistentku. Snažím se pracovat jen tolik, abych měla čas na děti i na sebe. Někdy se to samozřejmě nepodaří a práci doháním po večerech. To mi ale nevadí, jsem sova a večer se mi dělá skvěle.


Co je na Vaší práci nejtěžší?

Neumím říct ne, když chce někdo vytvořit web, ale naučila jsem se většinu zakázek předávat svým absolventům. Taky je náročné spravovat všechny již hotové weby, je jich už více než 100. Co se týká kurzů, tak začíná být těžké stíhat odpovídat na všechny dotazy studentů a neztratit s nimi osobní vazby, je jich už více než 250.

Magdaléna Boušková: Vrátila jsem se ke svému dětskému snu


Jaká je Vaše nejsilnější stránka?

Dokážu tvorbu webů vysvětlit lidsky a srozumitelně. Mám ke studentům vřelý přístup, z kterého je poznat, že mým cílem je jejich úspěch. Jsem systematická a dodržím, co slíbím.


Jaký je Váš největší pracovní úspěch?

V roce 2017 jsem vyhrála cenu Sophia, která oceňuje aktivní matky na rodičovské. Ale asi ještě větší úspěch pro mě je, že jsem vybudovala komunitu webařů – absolventů mého kurzu. Dokonce se dvakrát ročně scházíme naživo v hotelu i s přespáním. Radost mám i z atmosféry ve facebookové skupině začínajících webařů, kterou jsem před několika lety založila a spravuji dodnes.


Proč jste se rozhodla dělat práci, kterou děláte?

Před narozením prvního dítěte jsem pracovala v nadnárodní korporaci. Když jsem se ale stala mámou a odstěhovala se za Prahu, pochopila jsem, že to není život, který chci žít. Rekvalifikovala jsem se na tvorbu webů, 8 let tvořila a pak začala webařinu i učit. Tím jsem se vlastně vrátila ke svému dětskému snu být učitelkou.


Jaký byl Váš největší životní milník (pracovní i osobní)?

Narození syna a odchod z Prahy. Tyto dvě věci proběhly téměř souběžné, změnily mé životní hodnoty a dovedly mě k webům. Díky za to.


Máte nějaký sen? Prozradíte nám ho?

Sen je uspořádat si práci tak, abych měla ještě víc volného času. Vím, že tento sen si splním pomocí stálé virtuální asistentky, ale vykročení k delegování není pro mě snadné.


Máte nějakou radu jak si rozjet vlastní podnikání? Jak se nebát?

Ano, je to přesně o tom se nebát něco nové zkusit, vykročit ze své komfortní zóny. Bylo peklo poprvé vysílat pro studenty nebo zorganizovat akci pro nezadané. Teď obojí dělám s lehkostí.


Jste naše klientka už řadu let, proč máte Webkitty ráda?

Na základě mých dlouholetých zkušeností je Webkitty top hosting pro WordPress. Na rozdíl od jiných hostingů má naprosto dokonalou uživatelskou přívětivost. Je zcela intuitivní, všechny funkce najdeš logicky tam, kde mají být. A hlavně poskytuje mnoho bezpečnostních ochran, zcela automaticky.

Na Webkitty neztrácím čas a mohu rovnou pracovat. Bez překážek a bez starostí. Pokud chcete pro sebe a své klienty to nejlepší, přidejte se také do kočičí rodiny hostingu Webkitty, více důvodů proč jsem Webkitty věrná si můžete přečíst v článku Jaký hosting vybrat pro svůj web.

Propojte se s Magdou:


„Hostingové nebe“ – tak říkám Webkitty, protože je tu všechno uživatelsky přívětivé. Přidávání certifikátů, instalace WP, vytvoření e‑mailu, přístup k souborům FTP, navýšení parametrů PHP se dá zvládnout na pár kliknutí. Podpora je milá, ochotná a rychlá. To prostě musíte zažít!

Magdaléna Boušková, webová mentorka

Náš WordPress hosting se osvědčil již několika stům zákazníkům, kteří si ho objednali před vámi.

Rozšiřte si obzory

Každý měsíc posíláme novinky z Webkitty.

WordPress hosting

129 Kč/měsíc

1543 Kč/rok

PHP vymazlené přímo pro WordPress, staging a další speciální nástroje, obrovský webový prostor. Není divu, že tenhle balíček u WordPressáků s jedním webem boduje. Vyzkoušejte ho i vy!

Jak nás vidí naši zákazníci?

Přečtěte si aktuální reference.

Přečtěte si další rozhovory

Doris Harvanová - fyzioterapeutka
Doris Harvanová: Pohybem ke zdraví pomáhám lidem už 14 let

Doris Harvanová: Pohybem ke zdraví pomáhám lidem už 14 let

Dorota Harvanová je fyzioterapeutka, lektorka, bývalá závodní lyžařka, úspěšná podnikatelka a také maminka, manželka a muzikantka. Stíhá toho opravdu hodně, proto potřebuje, aby stíhaly i její weby. Momentálně má plné ruce práce s fyziocentrem, které co nevidět otevře. S čím pomáhá svým klientům a s čím jí nejvíce pomáhá Webkitty? Zeptali jsme se za vás.

Více...

Zaregistrujeme doménu, zajistíme profi hosting.
Mňau.

Přidejte se ke stovkám našich zákazníků a užívejte si v klidu (nejen) tvorbu webů, náš hosting vám to dovolí.