U balíčku Smart hosting máte k dispozici jednu doménu a jednu subdoménu. Pokud potřebujete obnovit zálohu, můžete si vybrat, jestli obnovíte celý balíček (doménu i subdoménu), jen doménu nebo pouze subdoménu.
Pokud si přejete obnovit celý hostingový balíček (doménu i subdoménu), můžete postupovat podle základního návodu pro obnovení zálohy.
Pro obnovu e-mailové schránky nebo obnovu konkrétního adresáře/souboru máme samostatné návody. Jinak pokračujte podle návodu níže.
1. Přihlaste se do technické zóny hostingu.
2. Přejděte na kartu Web Files → Timeline Backups.

Nejdříve je potřeba obnovit webový prostor a poté i databázi. Obě části procesu najdete v tomto návodu.
Obnovení webového prostoru:
3. Pod nadpisem Webspace klikněte na Restore.
Nenechte se zmást tím, že v řádku Webspace je název pouze hlavní domény. Jedná se o balíček domény i subdomény, které jsou pod Smart hostingem. Hostingový balíček se totiž jmenuje podle domény.
Pokud byste obnovili celý Webspace, vrátíte se v čase u domény i subdomény.

4. Po otevření pop-up okna vyberte:
- A. Datum, ke kterému se chcete vrátit. Zálohujeme jednou denně, ale pro případ, že jste si dělali ruční zálohu, můžete si z roletky vybrat, k jaké se chcete vrátit.
- B. Do kterého hostingového balíčku budete zálohu obnovovat. Můžete do kteréhokoliv, který máte přiřazený.
- C. Cestu kam budete zálohu obnovovat. Do políčka Set a path in the selected package (optional) napište název složky (v tomto případě „zaloha“), kterou systém vytvoří a do níž se celý obsah hostingového balíčku obnoví (do této složky se obnoví všechny webové soubory domény i subdomény). Když do tohoto políčka nic nenapíšete, obnoví se celý balíček do kořenového adresáře a nahradí obsah domény i subdomény! Respektive vymaže celý balíček a nahradí ho soubory ze zálohy.
- D. Pokud chcete, přidejte si vlastní poznámku, proč jste zálohu nebo obnovení dělali. Uvidíte ji v historii záloh a obnov.
- E. Klikněte na tlačítko Restore.
Webspace = webové soubory zálohujeme po dobu 30 dní, potom se nejstarší zálohy automaticky mažou.

5. Jakmile se obnova provede, přibyde v aplikaci File Manager složka s názvem, jaký jste si zvolili v předchozím bodu (v našem případě zaloha).

6. Když složku otevřete, uvidíte v ní veškerý obsah vašeho Smarthostingového balíčku, tak jak byl v daném čase zálohován.
Teď si řekněme, že chceme obnovit pouze subdoménu www.pokus.webkitty-test.cz, která má složku s názvem POKUS.

7. V kořenovém/hlavním adresáři balíčku, kde vidíte i složku ZALOHA, tuto složku POKUS smažete.

8. Teď půjdete do složky ZALOHA a tam zkopírujete celou složku POKUS a vložíte ji do kořenového/hlavního adresáře místo původní složky POKUS, kterou jste před chvílí smazali.


Jakmile se dokončí kopírování, je proces hotový a stačí obnovit do stejného data databázi, která této doméně patří, a následně provést vymazání mezipaměti v administraci hostingu.
Obnovení databáze:
Obnovujete-li web, určitě nezapomeňte obnovit i databázi. Když ji totiž neobnovíte, budete mít současnou databázi a web z minulosti. A v tomto případě je velká šance, že se něco rozbije.
Nejdříve je potřeba vybrat správnou databázi. Doména i subdoména má svou vlastní.
- Vyberte si datum (stejné jako u obnovy webových souborů), ke kterému se chcete vrátit. Stejně jako u webů platí, že denně zálohujeme jednou. Ale pro případ, že jste dělali ruční zálohu, můžete si z roletky vybrat, ke které záloze z toho konkrétního dne se chcete vrátit.
- Vyberte si, do kterého hostingového balíčku budete zálohu obnovovat. Můžete do kteréhokoliv, který máte přiřazený.
- Zvolte databázi, do které chcete udělat obnovu z minulosti. POZOR!!! Pokud pole necháte prázdné, tato obnova přemaže všechna aktuální data a nahradí je vybranou zálohou z minulosti.
Při výběru databáze je jako poslední volba v otevírací roletce „Restore to file“. Tato volba zajistí, že se vám databáze vyexportuje do souboru. Systém vytvoří v kořenovém adresáři složku s názvem „mysqldumps“ a do ní nahraje soubor s databází. Takto vyexportovaný soubor si můžete stáhnout např. přes naši aplikaci File Manager nebo přes externí FileZillu. - Pokud chcete, přidejte si vlastní poznámku, proč jste zálohu nebo obnovení dělali. Uvidíte ji v historii záloh a obnov.
- Pro zahájení obnovy klikněte na tlačítko Restore.
Databáze zálohujeme po dobu 60 dní, potom se nejstarší zálohy automaticky mažou.
















